animatori pentru copii

Animatori pentru copii

Vrei sa ne distram cu Brio ? Suna acum la BARRIO ! 0785.100.800


OFERTE PROMOȚIONALE!

  • Pachet Magic1 - 1 ANIMATOR DISNEY STANDARD 1 ora + 1 BALON JUMBO de 80 cm care include 50 baloane multicolore si optional confetti, PERSONALIZAT cu numele copilului.
   OFERTA MAGICA ! DOAR 250 RON !
  • Pachet Magic2 - 2 ANIMATORI DISNEY STANDARD 1 ora + 1 BALON JUMBO de 80 cm care include 50 baloane multicolore si optional confetti, PERSONALIZAT cu numele copilului.
   OFERTA MAGICA ! DOAR 400 RON !
  • *PACHETELE MAGIC 1 / 2 sunt valabile de Luni pana Vineri .

OFERTE PROMOȚIONALE!

  • Pachet Magic3 - 1 ANIMATOR DISNEY STANDARD 2 ore + 1 BALON JUMBO de 80 cm care include 50 baloane multicolore si optional confetti, PERSONALIZAT cu numele copilului.
   OFERTA MAGICA ! DOAR 380 RON !
  • Pachet Magic4 - 2 ANIMATORI DISNEY STANDARD 2 ore + 1 BALON JUMBO de 80 cm care include 50 baloane multicolore si optional confetti, PERSONALIZAT cu numele copilului.
   OFERTA MAGICA ! DOAR 650 RON !
  • *PACHETELE MAGIC 3/ 4 sunt valabile de Sâmbătă până Duminică .
  • 1 Personaj Disney/ 5 ORE – doar 600 RON în loc de 700 RON (plătești 120 RON/ORĂ în loc de 140 RON/ORĂ) – Valabil Luni - Duminică .
  • Promoții Speciale Petreceri Grădiniță și Școală - Cere Ofertă

NOU! Cele mai îndrăgite PERSONAJE DISNEY V.I.P - prețuri de la 200 RON/ORĂ

ANIMAŢIE DISNEY BASIC - 120 RON/ORĂ/1 Personaj

Modelaj din baloane,
Jocuri si concursuri interactive cu copii ,

ANIMAŢIE DISNEY STANDARD - 140 RON/ORĂ/1 Personaj

Face- painting ,
Modelaj din baloane,
Jocuri si concursuri interactive cu copii ,

ANIMAŢIE DISNEY V.I.P - de la 170 RON/ORĂ/1 Personaj

Face- Painting ,
Modelaj din baloane,
Jocuri si concursuri interactive cu copii ,
Dansuri , coregrafie cu copii ,
Jocuri creative, parasuta curcubeu ,
Muzica + mini-boxa portabila ,
Opțional: activitate de hostess / poze .

MASCOTE DISNEY - 120 RON/ORĂ/1 Personaj

Modelaj din baloane,
Jocuri , concursuri și dansuri interactive cu copii,
Opțional: activitate de hostess si poze

MASCOTE DISNEY - 150 RON/ORĂ/1 Personaj

Face-painting ,
Modelaj din baloane,
Jocuri , concursuri și dansuri interactive cu copii,
Opțional: activitate de hostess si poze

ANIMAŢIE STANDARD + COSTUMAȘ PENTRU COPIL- 200 RON/ORĂ/1 Personaj

Painting ( modele simple pe manuta) ,
Modelaj de baloane,
Jocuri interactive ,
Închiriere costum identic cu cel al animatorului, pentru copilașul tău.

ANIMAŢIE STANDARD + MAȘINĂ BALOANE DE SĂPUN - 170 RON/ORĂ 1 Personaj

Painting ( modele simple pe manuta) ,
Modelaj de baloane,
Jocuri interactive .
Masina de baloane din sapun, pentru evenimentul tau.

Lista Mascote Disney:
Mickey Mouse, Minnie, Donald Duck, Daisy, Țestoasa Ninja, Minnion, Goofy si Olaf

Lista Personaje Disney Standard :
BAIETI: Batman, Spiderman, Sopi- Eroii in Pijamale, Pisoi- Eroii in Pijamale, Mickey Mouse, Pirat, Clown, Prinț, Aladin, Superman, Peter Pan, Fantomă, Indian, Țestoasa Ninja, Darth Vader-Star Wars, Scooby Doo, Zorro, Sportacus, Angry Bird, Spiriduș, Robin- Tinerii Titani, Ciot- Trolls, Motan Noir, Rayder-Patrula Catelusilor, Hulk, Captain America, Super-Mario, Luigi, Constructorul Bob, Strumf,
FETE: Minnie Mouse, Bufnita- Eroii in Pijamale, Clowniță, Sofia, Albă ca Zăpada, Aurora, Belle, Elena din Avalor, Anna, Barbie, Belle, Elsa- Frozen 1, Elsa - Frozen 2, Violetta, Cenusăreasa, Masha, Mulan, Jasmine,Rey- Star Wars, Maleficent, Ștefania, Piraterita, Indiancă, Peppa Pig, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Balerina, Shimer, L.O.L, Vaiana, Vampirina - Ve, Violetta, Pisicuta Marie, Soy-Luna, Rapunzel, Bufnita-carnaval, Buburuza, Doctorita Plusica, Mica Sirena, Neinfriata-Merida, Poppy-Trolls, Vrajitoare, Stumfita, Tinkerbelle, Mall .

Nota:
* Personajele Disney -se inchiriaza pe durata de 1h la 150 Ron /personaj
* *1 Personaj Disney se inchiriaza pe durata de 1h pentru un numar maxim de 6-8 copii.
*** In weekend personajele disney se inchiriaza pe o durata de minim 2h
**** Pentru locatiile Mun. Bucuresti se percepe taxa unica de transport - 25 Ron

Copiii reprezintă cea mai delicată și sensibilă categorie a clienților noștri pentru că experiența ne-a învațat că aceștia sunt atenți la fiecare mic detaliu atunci când este vorba despre personajele de poveste preferate.

Special pentru ei am adunat cele mai frumoase zâne și prințese, cei mai îndragiți super-eroi și cele mai drăgălașe și iubite personaje Disney.

Animatorii noștri, experimentați în lucrul cu copiii, dau viață celor mai frumoase personaje, îi distrează pe cei mici, organizând pentru ei jocuri și concursuri interactive, sesiune de face-painting profesional cu cele mai bune materiale în domeniu și transformă baloanele colorate cu care vin pregătiți în cele mai haioase figurine.

Lasă prințesele noastre să aducă strălucirea și eleganța de la palat chiar în mijlocul petrecerii micuței tale, pentru că fiecare sărbătorită merită să fie tratată ca o adevarată prințesă de ziua ei!

Niciun cadou nu îl va încânta pe micuțul tău mai mult decât să învețe cum să devină un Super-erou chiar de la personajul lui preferat!
Îi oferim copilașului tău profesionalism, calitate și o petrecere de neuitat!

ATELIERE DE CREAȚIE:

TATUAJE CU SCLIPICI - 150 RON/1 H

(O persoană specializată se va ocupa de imprimarea pe pielea micuților a celor mai frumoase tatuaje realizate din sclipici. )

PETRECERE CRAZY HAIR / 1.5 H - 400 RON

Invităm toți copiii la o petercere nebună, presărată cu sclipici, spray-uri colorate pentru păr și cele mai trăznite coafuri
Pachetul include:

 • 1 Hairstylist (1,5 ORE) care va realiza coafuri speciale și colorate, în toate culorile și modelele posibile
 • 1 personaj Disney (1,5 ORE)
 • Face-painting, modelaj de baloane, jocuri, concursuri și dansuri

PETRECERE CU NISIP – 300 RON/1,5 ORE

Adu o jucărie de top la petrecerea copilului tău! În prezent, nisipul kinetic este în Top 3 Jucării din Lume, fiind unul dintre cele mai apreciate produse pentru copii. Nisipul kinetic este usor de modelat, non-toxic, nu pătează, nu rămâne lipit pe suprafețe și nici nu lasă reziduri, iar mâinile rămân în permanență uscate. Joaca cu nisipul kinetic este o experiență magică ce oferă momente de distracție și de relaxare, stimulând și dezvoltând în același timp calitățile motrice și creative ale copiilor.
Atelierul include o cantitate de 5kg de nisip kinetic, forme de modelat, utile în realizarea diferitelor construcții, și se adrezează unui grup de maxim 10-12 copii, cu vârste peste 3 ani.

PETRECERE MICUL DESIGNER - 400 RON/1,5 H

Poți face o surpriză deosebită copilului tău, lasându-l să se transforme într-un adevărat designer de modă la petrecerea sa. Toți copiii vor petrece un timp minunat împreună, pictând tricouri, pe care mai apoi le vor primi cadou. Aceștia își vor picta tricoul cu modelul preferat, iar după uscarea vopselurilor textile, o persoana specializată va călca timp de 5 minute fiecare tricou, pentru imprimarea culorii. După acest procedeu, fiecare tricou este gata de a fi purtat. Tricourile astfel realizate pot fi spălate manual sau în mașina de spălat, la o temperatură de 30 de grade. Atelierul include vopseluri pentru textile, în diferite culori, câte un tricou pentru fiecare copil în parte, o persoană specializată ce va supraveghea toată activitatea, și se adresează unui număr de maxim 10 copii, cu vârste cuprinse între 4-10 ani.

PETRECERE MICUL PICASSO – 300 RON/1,5 H

Fie că este vorba despre pictură pe planșă, pe caiet de desen sau pe pânză, culorile vii ale acuarelelor îi vor fascina mereu pe cei mici. La petrecere, copiii se pot transforma în adevărați maeștrii ai pensulelor, pictând cele mai năstrușnice modele de rame. Acestea le vor păstra ulterior ca amintire a celei mai frumoase petreceri la care au participat. Atelierul include acuarele și tempera, în diferite culori, câte o ramă pentru fiecare copil în parte, o persoană specializată ce va supraveghea toată activitatea, și se adresează unui număr de maxim 10 copii, cu vârste cuprinse între 4-10 ani.

ALTE SERVICII:

 

FOTOGRAF PETRECERI COPII – 400 RON/MAX. 2H

Sunt incluse fotografierea pe durata petrecerii, până la maxim 2 ore, selectarea și prelucrarea ușoară a fotografiilor, înscriere pe DVD personalizat + Album foto cu 50 de fotografii printate, format 10x15.
* Optional: predare material pe stick - PRET = 100 Ron

CAMERAMAN PETRECERI COPII – 400 RON/MAX. 2H

Sunt incluse filmarea pe durata petrecerii, până la maxim 2 ore, realizarea unui DVD (vizualizare format SD) cu carcasa personalizata incluzând montaj al filmării brute, cu videoclip, generic și inserții.
*Optional :predare material pe stick -vizualizare format HD - PRET = 130 Ron

KARAOKE PETRECERI COPII + DJ – 500 RON/MAX. 2H

(Sunt incluse videoproiector, ecran de proiecție, microfoane wireless, boxe, laptop și o persoană care va întreține atmosfera, asigurând buna dispoziție a tuturor copiilor.)

PINATA MICĂ, umplută cu bomboane și confetti, diferite forme - 85 RON

PINATA MARE, umplută cu bomboane și confetti, diferite forme - 135 RON

PINATA MARE - FIGURINA, umplută cu bomboane și confetti, diferite forme disney - 200 RON

SET DE PARTY – 150 RON/8 COPII

Pachetul cuprinde: pahare, farfurii, coifuri, 20 servețele, banner ”Happy Birthday!”, lumânare cifră, tun de confetti .
*Pentru fiecare copil în plus, prețul este de 10 ron/copil .

ARTICOLE PARTY:

Banner decorativ stegulețe – 25 RON
Banner baloane folie ”Happy Birthday”/"La multi ani" – 50 RON
Față de masă 120X180 cm – 40 RON
6 paie cu medalion – 12 RON
6 măști decupate – 30 RON
6 coronițe – 40 RON
Lumânare cifră – 20 RON
Panglica incoronare sarbatorit/a "La multi ani" - 30 RON
Topper decor pentru tort / diverse mesaje - 30 RON

*Tematici valabile pentru set de party: Happy Birthday, La multi ani, Balloons, Eroii in pijama, Unicorn, Masini, Mica Sirena, Dinozauri, Jungla, Fotbal, Mickey, Minnie, Printese ,Cenusăreasa, Frozen, Nemo, Violetta, Sofia, Winnie The Pooh, Hello Kitty, Cars, Star Wars, Angry Birds, Albă ca Zăpada (+ alte personaje, la cerere).

VEZI AICI OFERTA PENTRU BALOANE CU PERSONAJE

GALERIE IMAGINI - ANIMATORI COPII