banner-mos-craciun


Închiriază un Moș ca în Povești! Oferă-i Copilului o Seară Magică!

NOU! VIDEO-CALL cu MOS CRACIUN doar la BARRIO EVENTS!
Doar la Barrio Events copiii pot intra in convorbire video cu Mos Craciun! Anul acesta Scrisoarea pentru Mos Craciun ajunge prin video-call la Mos!
Prin suport tehnic asigurat de firma noastra, copilul intra in conexiune video cu Mos Craciun, il poate vedea live, ii poate adresa intrebari si poate sa ii spuna direct Mosului ce isi doreste anul acesta de Craciun.

NOU!

  • Video-call cu Moș Crăciun: Intr-un decor de poveste, convorbire video cu Moș Crăciun pentru copilul dvs. Durata convorbire – 10 – maxim 15 minute – Tarif: 50 Ron
  • Video-call cu Moș Crăciun: Intr-un decor de poveste, convorbire video cu Moș Crăciun pentru intreaga dvs. familie. Durata convorbire  30 minute – Tarif: 100 Ron
  • Video-call cu Moș Crăciun: Intr-un decor de poveste, convorbire video cu Moș Crăciun + 1 personaj de iarna care va anima atmosfera intregii dvs. familii. Durata convorbire – 30 minute – Tarif: 150 Ron
  • Video-call cu Moș Crăciun: Intr-un decor de poveste, convorbire video cu Moș Crăciun pentru serbarile de la gradinita, scoala, petreceri de firma, institutii, cat si pentru acasa. Durata convorbire – 1 Oră (timpul poate varia in functie de numarul persoanelor) – Tarif: 10 Ron / copil

Sunati acum pentru a mai putea face rezervare! Mosul nostru este foarte vorbaret si are deja foarte multe rezervari!

TARIFE

Închiriere Moș Nicolae 150 Ron /  Oră

Închiriere Moș Crăciun Standard cu barba artificiala – 150 Ron  / Oră

Moș Crăciun V.I.P. cu barba artificiala – 250 Ron – 200 Ron  / Oră – SUPER OFERTĂ! La închirierea unui Moș Crăciun V.I.P. primești – GRATUIT și un personaj de iarnă, care va ajuta la împărțirea cadourilor și va anima atmosfera într-un mod unic.

Moș Crăciun cu barbă naturală – 150 Ron / 30 minute

Moș Crăciun cu barbă naturală – 300 Ron – 250 Ron / 30 minute – SUPER OFERTĂ! La închirierea unui Moș Crăciun cu barbă naturală primești  – GRATUIT și un personaj de iarnă, care va ajuta la împărțirea cadourilor și va anima atmosfera într-un mod unic.

Moș Crăciun cu barbă naturală – 400 Ron – 300 Ron / Oră – SUPER OFERTĂ! La închirierea unui Moș Crăciun cu barbă naturală primești  – GRATUIT și un personaj de iarnă, care va ajuta la împărțirea cadourilor și va anima atmosfera într-un mod unic.

Personaje de iarnă: Crăciuniță, Spiriduș, Spiridușă, Crăiasa Zăpezii, Îngeraș, Zâna Fulg de Nea, Brăduț, Ren, Om de zăpadă – 100 Ron / Oră 

Program colinde: 4 personaje de iarnă, la alegere, vor interpreta live colinde de Crăciun, timp de 30 de minute. Colindele vestesc nașterea pruncului Sfânt și venirea celei mai așteptate sărbători din an. Lăsați-vă purtați de vocile colindătorilor noștri într-o lume de basm, într-un loc fermecător, unde magia Crăciunului nu se stinge niciodată. – 500 Ron

Ateliere de Crăciun: În funcție de preferințele dumneavoastră, copiii pot fie să picteze pe globuri pentru bradul de Crăciun, să picteze rame foto, fie să realizeze manual decorațiuni și ghirlande de Crăciun. Atelierele includ acuarele, tempera, globuri, foarfece, lipici, hârtie, sau, mai pe scurt, toate materialele necesare pentru tipul de atelier ales. De asemenea, o persoană specializată în lucrul cu copiii va supraveghea toată activitatea și va acorda suport celor mici. – 10 Ron / copil

Sceneta “Salvați Crăciunul”: (6 personaje– Moș Crăciun, Crăciuniță, Crăiasa Zăpezii, Spiriduș, Spiridușă, Fetița Năzdrăvană, durata 30 de minute, coloană sonoră, decor si recuzita, microfoane wireless, lavaliere și sistem boxe profesionale.) – 600 Ron

BONUS!!! După terminarea scenetei, timp de 30 de minute, Mos Craciun si cele 5 personaje impart cadourile pregatite de către dumneavoastră, tuturor copiilor prezenti.

* Tarifele sunt valabile inclusiv în zilele de 24 si 25 decembrie.
**Tarifele sunt valabile atât pentru petreceri de firmă, instituții, școli, grădinițe cât si pentru acasă.

*** Pentru comenzile in afara Bucureștiului, se va percepe și o taxă de deplasare, a cărei valoare vi se calculează și comunică telefonic.

Închiriere Moș Craciun

Lumea lui Moș Crăciun este acum la numai un telefon distanță, fie că este vorba despre serbări la școală sau grădinița, petreceri de firmă sau petreceri în familie.

Avem pentru tine o gamă largă de personaje de iarnă: Crăciunița, Spiridus, Spiridușa, Crăiasa Zăpezii, Îngeraș, Zâna Fulg de Nea si chiar pe Moș Crăciun, care prin veselia și duioșia care îi caracterizează, vor aduce în fiecare suflet un pic din magia Crăciunului.

În tot ceea ce facem, calitatea ne recomandă și ne caracterizează, atât când vine vorba despre costumațiile noastre superbe cât și atunci când se pune în discuție activitatea propriu zisă a acestor personaje, lucrurile pe care le spun copilașilor și distracția pe care le-o oferă.

Toate costumele sunt unicat, marcă înregistrată Barrio Events, confecționate manual și bătute în pietre semi-prețioase.

Moș Crăciun poate fi închiriat pentru a dărui copiilor, într-un mod unic, minunatele cadouri ce le-au fost atent pregătite de către părinți.

Celelalte personaje pot deveni, la cererea dumneavoastră, reale ajutoare ale Moșului, în ceea ce privește împărțitul cadourilor.

Pentru cei care doresc să ofere un spectacol de neuitat celor mici, Barrio Events a pregătit cea mai frumoasă scenetă de iarnă, cu un număr de 6 personaje, care pe lânga faptul că este deosebit de amuzantă, este și foarte educativă și antrenantă. Frumusețea acesteia constă tocmai în faptul că micuții nu vor fi doar simplii spectatori ci vor lua parte la întreaga activitate ce se desfașoară în fața lor, devenind astfel ajutoare de nădejde în salvarea Crăciunului.

Nu vrem să ne credeți pe cuvânt! Vizualizați galeria noastră foto, pachetele și serviciile pe care le oferim și contactați-ne! Lăsați-ne să aducem Magia Sărbătorilor în sufletele celor mari și celor mici!